Trouwambtenaar BABS Saskia

Ik ben Saskia van der Meulen en ik ben een zelfstandig trouwambtenaar (ofwel BABS) in Zwolle (en omstreken). Als Zwolse woon ik samen met mijn vriend, dochter en zoon en werk ik ook als lerares op een MBO opleiding. Als trouwambtenaar kan ik mijn liefde voor: verbinden en spreken helemaal kwijt.

Dit werk geeft mij veel energie en het is elke keer weer een feestje en een eer als ik een bruidspaar in de echt verbind. Ik weet tijdens de ceremonies een informele sfeer te creëren waar er ruimte is voor humor. Het bruidspaar staat tijdens de ceremonie op nummer één en ik zal er alles aan doen om jullie trouwdag een gouden randje te geven.

In de persoonlijke gesprekken die ik met jullie zal voeren, zal ik jullie en jullie liefdesleven doorgronden. Vervolgens neem ik contact op met jullie naasten om bij hen dierbare herinneringen en anekdotes over jullie te ontfutselen. Tijdens de ceremonie vind ik het leuk en belangrijk om de aanwezige kinderen te betrekken.

zelfstandig trouwambtenaar babs Zwolle
Foto door: Marjolein Bouma Fotografie

“Jouw trouwambtenaar of BABS”

Mijn kracht is om al deze informatie te vatten in een ceremonie op maat, waar ik jullie verras met een persoonlijke speech. Dit is mijn liefdescadeau aan jullie!

Samen maken we er een dag van om nooit te vergeten!

Vul onderstaande contactformulier in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Als je je gegevens invult dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

“Een persoonlijke speech als liefdescadeau”

Vul hier je naam in

Ik gebruik je e-mailadres om contact met je op te nemen, ik zal je mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.

Mochten we niet per mail in contact komen, dan gebruik ik je telefoonnummer.

* Verplicht in te vullen