Ceremoniële bevestiging

Een ceremoniële bevestiging lijkt in de vorm op een trouwen voor de gemeente, maar er is een groot verschil. Wanneer je voor een ceremonie kiest ontvang je geen officiële huwelijksakte. Uiteraard laat ik je wel iets tekenen, maar dit is niet rechtsgeldig.

ceremoniële bevestiging Zwolle trouwambtenaar

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kiest voor een ceremonie:

 • Jouw gemeente stelt geen ‘BABS voor één dag’ aan. Je trouwt dan op een eerder moment (vaak op een wat sobere wijze en vaak gratis) voor de wet. Op een later moment geef ik een speech tijdens de ceremonie.  Een bijkomend voordeel is dat dit ook een goedkopere optie is dan een BABS laten benoemen (en/of te laten beëdigen).
 • Je hebt een locatie gekozen die de gemeente niet als officiële trouwlocatie erkend. Daar mag dan niet officieel getrouwd worden (dat gebeurt dan al eerder). Vervolgens verzorg ik de ceremonie met persoonlijke speech op jullie trouwdag.
 • Jullie willen trouwen in het buitenland. Bijvoorbeeld: op dat mooie strand op Ibiza waar het aanzoek plaatsvond. Of dat idyllische kasteel in Normandië waar jullie een romantische vakantie hebben gevierd. Je trouwt dan eerst voor de wet in een Nederlandse gemeente en vervolgens wordt de ceremonie in het buitenland gehouden.

Het voordeel van een ceremoniële bevestiging is dat het de regelgeving van een gemeente als het ware ontwijk. Zo kan jij dé dag beleven (op jouw droomlocatie) die jij voor ogen hebt. De ceremonie lijkt ook echt op een trouwerij, dus je gaat als bruidspaar geen verschil merken.

Om de perfecte speech te kunnen schrijven voor jullie ceremoniële bevestiging leer ik jullie graag eerst beter kennen. Dit gebeurt middels een trouwgesprek.

“Trouwen op jouw droomlocatie”

ceremoniële bevestiging Zwolle trouwambtenaar BABS

Vul onderstaande contactformulier in voor het opvragen van een vrijblijvende offerte voor een ceremoniële bevestiging op maat. Als je je gegevens invult dan neem ik contact met je op, zodat ik een offerte voor je kan opmaken.

  Vul hier je naam in

  Ik gebruik je e-mailadres om contact met je op te nemen, ik zal je mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.

  Mochten we niet per mail in contact komen, dan gebruik ik je telefoonnummer.

  * Verplicht in te vullen