Review bruiloft: Paul & Stéphanie

Hieronder vind je de review van de bruiloft van Paul en Stéphanie die ik mocht verzorgen. Op een prachtige herfstdag in oktober zeiden zij: ‘Ja’ voor een leven lang liefde. Dit deden zij in het pittoreske Blokzijl in een romantisch eeuwenoud kerkje ’t Lam. Het was een heel ontspannen bruiloft met informele sfeer en een prachtige stralend bruidspaar. Een dag om nooit te vergeten!

Ja op een huwelijksaanzoek betekende in ons geval: ‘Ja, ik wil met je trouwen en we doen dat binnen 3 maanden.’En als je trouwt puur vanwege de liefde en romantiek is het allerbelangrijkste de ceremonie en de juiste persoon om dat zo mooi mogelijk vorm te geven. Bij jou hadden wij gelijk een goed gevoel. Je kwam alleen kennismaken, maar wij waren er snel over uit, dit gingen we niet met iemand anders doen. Jij werd onze trouwambtenaar en we hadden er 100% vertrouwen in dat het die lading en romantiek in zich zou hebben die wij voor ogen hadden. Je hebt het fantastisch gedaan, puur, oprecht, een vleugje humor en met de spijker op zijn kop. Het was herkenbaar, paste in ons verhaal en straalde liefde uit. Dat de ceremonie zo ontspannen was, is volledig aan jou te danken. We zullen je ten aller tijde aanbevelen! ” 

review Saskia trouwt bruiloft Paul en Stéphanie Blokzijl trouwceremonie bruiloft trouwmabtenaar Zwolle

Reactie ‘Saskia trouwt’ op review bruiloft Paul & Stéphanie:

Lieve Paul en Stephanie, bedankt voor de review van jullie bruiloft op 25 oktober 2019 mocht ik jullie trouwen en wat was dat ontzettend leuk om te doen! We hebben in het voortraject veel gelachen samen ik voelde me heel welkom bij jullie. Jullie zijn de reden dat ik trouwambtenaar ben, want wat krijg ik een energie van de liefde die jullie uitstralen. Jullie geven samen licht! Heel veel geluk samen met jullie mooie gezin.