Privacy verklaring en cookie beleid

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 21 juli ’19

Ik ben ervan bewust dat u vertrouwen stelt in mij en mijn bedrijf. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik u weten welke gegevens ik verzamel als u mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamelen, wat ik hiermee doe en hoe ik hiermee uw gebruikservaring verbeter. Zo snapt u precies hoe ik werk en wat ik met uw data doe.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van ‘Saskia trouwt’. U dient zich ervan bewust te zijn dat ‘Saskia trouwt’ niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. ‘Saskia trouwt’ respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

‘Saskia trouwt’ is gevestigd aan:

Paasloostraat 104 8043TR te Zwolle, info@saskiatrouwt.nl

HET GEBRUIK VAN VERZAMELDE GEGEVENS

Gebruik van mijn diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van mijn diensten vraag ik u om persoonsgegevens te verstrekken.  In het geval van een contactformulier betreft het hier uw naam, e-mail, een onderwerp van uw vraag en natuurlijk het bericht. De gegevens door u verstrekt in de contactformulier zal ik uitsluitend gebruiken om uw vraag te beantwoorden. Uw gegevens, verstrekt aan ‘Saskia trouwt’ zal ik opslaan in mijn klantenbestand met hierin de gegevens over uw vraagstuk, de datum van aanvraag én het vervolg op uw vraagstuk. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw vraag te beantwoorden en een passende dienst aan te bieden. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar mij verzendt, bewaar ik deze e-mail in mijn e-mailarchief. Soms vraag ik u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie / vraagstuk relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op servers van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Cookies

Ik verzamel gegevens over mijn websitebezoekers om beter inzicht te krijgen in mijn klanten. Denk aan de bezochte pagina’s en hoe veel bezoekers hier zijn geweest. Deze gegevens verzamel ik, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers mijn site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar de Google Analytics Property van ‘Saskia trouwt’. Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen.

Deze cookies van ‘Saskia trouwt’, worden gebruikt voor de volgende doelen:

 • Het analyseren van het gebruik van de website van ‘Saskia trouwt’. Deze analyses gebruik ik om de UX (User Experience) te kunnen verbeteren.
 • Verzamelen van gegevens met betrekking tot jouw bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van- en communicatie over mijn diensten mogelijk te maken.
 • ‘Saskia trouwt’ zet geen Remarketing activiteiten in, je zult dus niet ‘achtervolgd’ worden op het internet door mijn bedrijf.

De door mij verzamelde gegevens worden door mij, alleen in overeenstemming met de wet, gebruikt ter verbetering van deze website. Dit verschiet op een zorgvuldige wijze. De cookies die uw voorkeuren onthouden kunt u uitschakelen middels uw browserinstellingen. U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. Na het uitschakelen van de cookies kan ik niet garanderen dat alle functionaliteiten van mijn website werken naar behoren. Daarnaast maak ik u er graag op attent dat, indien u gebruik maakt van een andere computer u daar ook uw browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.

Toelichting met betrekking tot het plaatsen van cookies

Als u onze website bezoekt worden er automatisch cookies geplaatst waardoor we aan de hand van een geanonimiseerde IP-adres bepaalde informatie kunnen bijhouden. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om informatie over hoe vaak u onze website bezoekt en voor welke onderwerpen u interesse heeft.

Wat is een cookie?

We maken op onze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Analytische cookies

Analytische cookies worden gebruikt om te kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Op deze manier kunnen we onze dienst(en) zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Google Analytics

We gebruiken de ‘’Analytics’’ dienst van het Amerikaanse bedrijf Google. Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google. Op deze manier kunnen we bijhouden en rapportages krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Google anonimiseert de verzamelde informatie zo veel mogelijk. Jouw IP-adres wordt niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Op deze manier is er sprake van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Doeleinden

Ik verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren uw toestemming hiervoor heb verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Indien ik werk met externe partijen heb ik een afspraak met hen over de vertrouwelijke behandeling en bescherming van uw gegevens. Ik werk met de volgende externe systemen waar ik uw gegevens in opsla:

 • SnelStart (In dit boekhoudsysteem doe ik mijn administratie en facturatie)
 • Xel Media (mijn e-mail info@saskiatrouwt.nl draait op de mailprovider van Xel Media, uw e-mail archiveer ik in mijn mailbox gedurende 7 jaar in verband met wettelijke vereisten voor administratie)
 • Mijn website wordt gehost bij Xel Media

De persoonsgegevens die ‘Saskia trouwt’ gebruikt en het doel van het gebruik

‘Saskia trouwt’ verwerkt (mogelijk) uw persoonsgegevens als u klant wordt of bent van de diensten van ‘Saskia trouwt’, de website bezoekt, u zich aanmeldt voor nieuwsbrieven van ‘Saskia trouwt’ of via het contactformulier contact met ons opneemt. ‘Saskia trouwt’ verzamelt uw naam en e-mailadres om u van antwoord te kunnen voorzien. Optioneel vragen wij u om adresgegevens en/of telefoonnummer. Deze gegevens stellen ons in staat om:

 • de overeenkomst van de dienstverlening, die de klant bij ‘Saskia trouwt’ afneemt, financieel en administratief te kunnen afhandelen;
 • onze dienstverlening te kunnen leveren;
 • klanten of geïnteresseerden te kunnen bereiken als dat nodig is;
 • om onze dienstverlening verder te ontwikkelen/te optimaliseren;
 • u op maat gesneden informatie aan te bieden (direct marketing).

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Recht op inzag en correctie of verwijdering van jouw gegevens

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. We kunnen u vragen om u te identificeren, dit doen we om misbruik te voorkomen. Wanneer u inzage wilt in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, vragen wij u een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw browser.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit mijn bestanden wilt laten halen, kunt u contact met mij op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser. Er zijn verschillende soorten cookies. ‘Saskia trouwt’ heeft voor het plaatsen van sommige cookies toestemming nodig. Deze toestemming verkrijgt ‘Saskia trouwt’  door (bij jouw eerste bezoek aan onze website) eenmalig om toestemming te vragen. Toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies kunt u intrekken door de instellingen te wijzigen in de door u gebruikte browser.

Meer informatie over Cookies?

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:
Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising””
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. In verband met de wijzigingen door de intreding van de AVG / GDPR is op 15 mei 2018 deze privacy statement aangepast. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Paasloostraat 104 8043TR Zwolle, 0610234302, info@saskiatrouwt.nl