Aanzoek tijdens IJsbeeldenfestival

Ben jij van plan om met jouw geliefde binnenkort in het huwelijksbootje te treden, maar ben je nog opzoek naar de ideale plek voor het aanzoek? Dan is het IJsbeeldenfestival met de actie: TROUW in de KOU wellicht perfect voor jou!

Van 14 december 2019 tot 1 maart 2020 vangt het jaarlijkse IJsbeeldenfestival aan in (hoe toepasselijk) de: IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit festival zullen de beste ijskunstenaars de prachtigste sculpturen van ijs maken. Het Nederlands IJsbeelden Festival is een leuk uitje voor iedereen die houdt van het bekijken van mooie ijssculpturen in een prachtig decor.

Aanzoek trouwen hartje sneeuw ijs Ijsbeeldenfestival Saskia trouwt trouwambtenaar

Namens de organisatie van het IJsbeeldenfestival is het aan mij de eer om als  trouwambtenaar de gelukkige huwelijksaanzoeker uit te kiezen. Dit lijkt me een feest om te doen! Dus wil jij een aanzoek doen op het IJsbeeldenfestival in Zwolle dan is dit de uitgelezen kans.

Vorig jaar waren er vele aanmeldingen en het meest spraakmakende liefdesverhaal is toen uitgekozen. Arnold Spijk ging toen op zijn knie voor zijn liefste: Irene Polane en stelde haar de vraag der vragen. Irene zei met volle overtuiging: Ja!

Aanzoek trouwen will you marry me Ijsbeeldenfestival trouw in de kou

Wil jij jouw geliefde ten huwelijk vragen tijdens het IJsbeeldenfestival, stuur dan een e-mail naar info@ijsbeelden.nl onder vermelding van TROUW IN DE KOU met daarbij de reden waarom juist jij je aanzoek wil doen in de kou. En wellicht kies ik jou uit!

Zit jij eraan te denken om te trouwen, maar ben je (of is jouw partner) nog niet overtuigd? Lees mijn blog over: elf redenen om te trouwen.