Een gastenboek voor jouw bruiloft van Team-Artwork door Dennie Boxem

Sinds kort werk ik met Dennie Boxem van Team-Artwork samen om jouw bruiloft nog unieker en persoonlijker te maken. Lees onderstaande blog over het werk van Dennie voor het ultieme gastenboek voor jouw trouwdag.

Vinden jullie een gastenboek ook saai? Hier hebben we dé oplossing; maak samen een Team-Artwork! Dennie Boxem, kunstenaar, zanger, entertainer en nog veel meer, maakt samen met alle bezoekers van júllie bruiloft een prachtig kunstwerk! Al jullie gasten worden gezamenlijk vereeuwigd en verbonden op canvas; de perfecte herinnering aan de perfecte dag!

Team-Artworks gastenboek bruiloft trouwambtenaar Saskia trouwt
‘De Zwolse Meesters’ , 2018, Team-Artwork

Een Team-Artwork is een professioneel kunstwerk met bijdrage van al jullie gasten. Of jullie groep nu uit dertig of duizend personen bestaat; elke deelnemer laat een stukje van zichzelf achter op het canvas. Zo vereeuwigt iedereen zichzelf, en vereeuwigen al jullie gasten zich samen; in een kunstwerk voor jullie!

Boxem voltooide tientallen Team-Artworks, waaraan meer dan tweeduizend personen deelnamen. Hij doet de voorbereiding, begeleiding en voltooiing van het kunstwerk zodanig dat de kwaliteit aan de artistieke eisen van een professioneel kunstenaar voldoet.

Samen met jullie, het bruidspaar, bedenkt hij een concept op maat; zo voldoet jullie kunstwerk, met bijdrage van al jullie gasten, aan al jullie wensen!

Voor meer informatie over Art-Work zie de website van Boxem. Je kan hem ook direct per mail benaderen: info@dennieboxem.nl.

Team-Artworks gastenboek bruiloft trouwambtenaar Saskia trouwt
‘From vitruvian man to bullit can’, 2018,
Team-Artworks