Trouwgesprek

Ter voorbereiding op jullie trouwceremonie zien we elkaar twee keer. We voeren eerst een kennismakingsgesprek, mocht er een klik zijn dan plan ik met jullie een trouwgesprek, waarin jullie alle wensen met betrekking tot de ceremonie bespreken. Het kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

“Van kennismaking tot ceremonie”

In het tweede gesprek (het trouwgesprek) adviseer ik jullie en leg ik de ceremonie van a tot z uit. Ook zal ik veel vragen stellen om jullie zo goed mogelijk te leren kennen, zodat ik jullie liefdesverhaal in een speech kan vatten. Graag wil ik alles horen over jullie eerste ontmoeting, de eerste kus en het aanzoek. Na het tweede gesprek ontvang je van mij een vragenlijst, zodat ik jullie nog beter kan leren kennen.

Een trouwgesprek vindt altijd plaats, of je nu kiest voor een:
trouwerij, geregistreerd partnerschap, een ceremoniële bevestiging of een herbelofte.

Trouwgesprek kennismaken kiezen en vinden trouwambtenaar Zwolle huwelijk bruiloft


Vervolgens neem ik contact op met jullie: familie of beste vrienden. Ik vraag hen om over jullie te vertellen ik wil dan graag dierbare herinneringen en anekdotes over jullie te weten komen. Tijdens de ceremonie vind ik het leuk dat de aanwezige kinderen ook betrokken worden.

Jullie kunnen ten alle tijden contact met mij zoeken voor advies of mogelijke vragen, ik sta volledig tot jullie beschikking!

Trouwgesprek kennismaken kiezen en vinden trouwambtenaar Zwolle huwelijk bruiloft

Vul onderstaande contactformulier in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Als je je gegevens invult dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

    Vul hier je naam in

    Ik gebruik je e-mailadres om contact met je op te nemen, ik zal je mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.

    Mochten we niet per mail in contact komen, dan gebruik ik je telefoonnummer.

    * Verplicht in te vullen