Herbelofte

Je bent al getrouwd, wellicht tien jaar geleden of vijftig jaar terug. Je houdt nog steeds evenveel of misschien nog wel meer van elkaar en jullie willen deze dag herbeleven. Wellicht ben je 25 of 50 jaar getrouwd en is het tijd om dat eens goed te vieren. Kies dan kies: de herbelofte. Ofwel: elkaar opnieuw trouw beloven. Je trouwt opnieuw met elkaar, aan de huwelijksakte verandert dus niks.

“Vier de liefde wanneer je elkaar opnieuw trouw beloofd”

Het gaat bij een rewedding meer om de ceremonie dan ​het officiële trouwen. Je viert als het ware de liefde! Hoe bijzonder en leuk is het om jullie bruiloft nog eens over te doen? Maar nu in het bijzijn van al je kinderen (en kleinkinderen) en eventueel getuigen van toen. Wanneer je bestaande huwelijk opnieuw bezegeld wordt, dan is dit alleen symbolisch en heeft het geen juridische waarde.

herbelofte, rewedding, saskia trouwt, trouwambtenaar

“Samen: stilstaan, terug kijken en vooruit blikken, tijdens een rewedding

Het is bijzonder om tijdens de ceremonie terug te kijken, stil te staan en samen vooruit te blikken. Wat zijn jullie dromen en wensen voor de toekomst samen? Deze ceremonie wordt nog persoonlijker wanneer jullie (klein) kinderen ook een rol vervullen.

Om de perfecte speech voor jullie te kunnen schrijven tijdens het voltrekken van de herbelofte, wil ik jullie eerst graag leren kennen middels een trouwgesprek. Dan kijken we samen wat jullie wensen zijn voor de herbevestiging van de trouwbelofte. Jullie zijn vrij om elke locatie te kiezen voor de ceremonie die jullie willen. Denk aan: bij jullie thuis, op het strand, stamkroeg of op de feestlocatie. Je bent niet gebonden aan de regelgeving van de gemeente. Dat schept mogelijkheden en vrijheid om de herbevestiging naar je eigen wensen in te vullen.

Herbelofte opnieuw trouwen trouwambtenaar huwelijk

Vul onderstaande contactformulier in voor het opvragen van een vrijblijvende offerte voor een herbelofte op maat. Als je je gegevens invult dan neem ik contact met je op, zodat ik een offerte voor je kan opmaken.

    Vul hier je naam in

    Ik gebruik je e-mailadres om contact met je op te nemen, ik zal je mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.

    Mochten we niet per mail in contact komen, dan gebruik ik je telefoonnummer.

    * Verplicht in te vullen