Review schrijven speech: Joke

Saskia heeft mij geholpen bij het voorbereiden van een speech voor mijn zus’ en zwagers bruiloft. Ze heeft zich door middel van gerichte vragen een beeld gevormd en dit binnen no time vertaald in een speech die klinkt als een klok! Dankjewel Saskia!

Review: bruiloft Gerrit & Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Wij hebben Saskia leren kennen op een trouwbeurs in Vierhouten en al snel waren wij overtuigd. Zij moest het worden die ons in de echt zou verbinden! Hier hebben we geen moment spijt van gehad!! Na ons eerste echte kennismakingsgesprek bij ons thuis, hadden we er alle vertrouwen in dat dat helemaal goed zou komen! Saskia is leuk, spontaan, enthousiast en zeer betrokken!! Ze wilde alles van ons weten! 😉
De ceremonie was ontzettend mooi… Persoonlijk met een vleugje humor. Precies zoals wij het graag wilden. Onze gasten hebben het er nog over… Lieve Saskia, dank je wel voor jouw bijdrage, mede dankzij jou is onze dag onvergetelijk geworden!! ❤️

Gerrit en Cindy van Spengen

Review bruiloft: Paul & Stéphanie

Hieronder vind je de review van de bruiloft van Paul en Stéphanie die ik mocht verzorgen. Op een prachtige herfstdag in oktober zeiden zij: ‘Ja’ voor een leven lang liefde. Dit deden zij in het pittoreske Blokzijl in een romantisch eeuwenoud kerkje ’t Lam. Het was een heel ontspannen bruiloft met informele sfeer en een prachtige stralend bruidspaar. Een dag om nooit te vergeten!

Ja op een huwelijksaanzoek betekende in ons geval: ‘Ja, ik wil met je trouwen en we doen dat binnen 3 maanden.’En als je trouwt puur vanwege de liefde en romantiek is het allerbelangrijkste de ceremonie en de juiste persoon om dat zo mooi mogelijk vorm te geven. Bij jou hadden wij gelijk een goed gevoel. Je kwam alleen kennismaken, maar wij waren er snel over uit, dit gingen we niet met iemand anders doen. Jij werd onze trouwambtenaar en we hadden er 100% vertrouwen in dat het die lading en romantiek in zich zou hebben die wij voor ogen hadden. Je hebt het fantastisch gedaan, puur, oprecht, een vleugje humor en met de spijker op zijn kop. Het was herkenbaar, paste in ons verhaal en straalde liefde uit. Dat de ceremonie zo ontspannen was, is volledig aan jou te danken. We zullen je ten aller tijde aanbevelen! ” 

review Saskia trouwt bruiloft Paul en Stéphanie Blokzijl trouwceremonie bruiloft trouwmabtenaar Zwolle

Reactie ‘Saskia trouwt’ op review bruiloft Paul & Stéphanie:

Lieve Paul en Stephanie, bedankt voor de review van jullie bruiloft op 25 oktober 2019 mocht ik jullie trouwen en wat was dat ontzettend leuk om te doen! We hebben in het voortraject veel gelachen samen ik voelde me heel welkom bij jullie. Jullie zijn de reden dat ik trouwambtenaar ben, want wat krijg ik een energie van de liefde die jullie uitstralen. Jullie geven samen licht! Heel veel geluk samen met jullie mooie gezin.

Review bruiloft: Petra & Annelies

Hieronder lees je de review die Petra & Annelies schreven over de bruiloft waarbij ik het huwelijk mocht voltrekken. Op een zonovergoten vrijdag in juli 2019 mocht ik twee prachtige bruiden trouwen in de Schepenzaal van het stadhuis van Zwolle. Het was een mooi ceremonie met veel luchtigheid en een informele sfeer. Er was live muziek de ceremonie en jullie spraken geloften uit waardoor de huwelijksvoltrekking erg persoonlijk en uniek werd. Bovendien zagen Petra en Annelies er werkelijk prachtig uit!
De kennismaking met Petra en Annelies was erg prettig, we voelden alledrie een klik en konden gelijk de diepte in. Het was een feest om deze dames te trouwen in mijn fijne Zwolle.

‘Persoonlijk en betrokken. Tijdens de voorgesprekken voelde we ons gelijk bij Saskia op ons gemak. Ze wist precies de juiste vragen te stellen en het was heel tof om samen te praten over het huwelijk en onze relatie. 
Tijdens de ceremonie heeft ze ons verrast met persoonlijke en leuke anekdotes die ze via familie heeft verzameld. Saskia spreekt vanuit haar hart en wij zijn enorm blij dat we Saskia hebben ontmoet. Ze heeft onze dag een gouden randje gegeven.’

Reactie ‘Saskia trouwt’ op review bruiloft Petra & Annelies:

‘Ik vond het heel bijzonder dat ik jullie in zo’n korte tijd zo goed heb leren kennen. Jullie waren heel open en dat maakte dat ik met het grootste gemak een speech voor jullie kon schrijven. Tijdens jullie trouwdag zagen jullie eruit als in een sprookje. Bedankt voor het vertrouwen!’

Review review bruiloft: Petra & Annelies BABS Saskia trouwt trouwambtenaar Schepenzaal stadhuis Zwolle
Foto: Benno Wonink fotografie

Review bruiloft: Joost & Renée

Hieronder lees je de review van de bruiloft van Joost & Renée waarbij ik de ceremonie mocht verzorgen.
In een boomgaard nabij Utrecht, op één van de warmste dagen van juli, mocht ik Joost en Renée trouwen. Dit was voor mij extra bijzonder omdat Renée een goede vriendin van mij is. Joost en Renee zijn gek op elkaar en dat spatte er tijdens de ceremonie vanaf. Het was een prachtige dag met een heel persoonlijke ceremonie waarin de liefde op nummer één stond.

We zijn ontzettend blij met de keuze voor jou als onze BABS. Wat was het ontzettend fijn! Je hebt ons liefdesverhaal op een unieke manier in woorden vertaald en dit met veel passie en humor met al onze gasten gedeeld. Wij zouden je oprecht aan iedereen die nog gaat trouwen aanbevelen.

Een aantal weken voor de bruiloft hebben we een heel fijn voorgesprek met jou gehad bij ons thuis. Je kwam met verrassende en leuke vragen waardoor we weer even stilstonden bij onze liefde en onze voorgeschiedenis. Het was fijn om weer eens onze hele liefdesgeschiedenis vanaf het prille begin door te gaan. Tijdens dit gesprek hebben we constant het gevoel gehad dat we alles konden zeggen, de mooie maar ook de wat minder mooie en verdrietige momenten uit ons leven zijn aan bod gekomen. Je hebt met een open blik en veel liefde geluisterd en meegeschreven. Na dit gesprek konden we niet wachten om het eindresultaat te horen tijdens onze bruiloft.

Tijdens de ceremonie heb je iedereen meegenomen ons eigen liefdesverhaal in. Je begon bij het prille begin en eindigde met de dag van de bruiloft. Al onze belangrijke en bijzondere gebeurtenissen kwamen voorbij. Je verhaal was uniek, grappig, mooi, ontroerend en bovenal liefdevol. Je wist hierbij de juiste snaar te raken bij ons én bij onze gasten. We voelden ons erg speciaal en hadden het zelf niet beter kunnen bedenken.

Reactie ‘Saskia trouwt’ op review bruiloft Joost & Renée:

Joost en Renée, het was een eer om jullie te mogen trouwen in de mooie boomgaard. Het was een feestje om voor jullie een speech te schrijven en deze op de bruiloft te delen. Ik wens jullie veel liefde en geluk voor de toekomst, samen met jullie mooie dochter.

Saskia trouwt trouwambtenaar babs Review bruiloft: Joost & Renée
Foto: Patricia Gooijer

Vul onderstaande contactformulier in om met mij in contact te komen. Als je je gegevens invult dan neem ik contact met je op.

    Vul hier je naam in

    Ik gebruik je e-mailadres om contact met je op te nemen, ik zal je mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.

    Mochten we niet per mail in contact komen, dan gebruik ik je telefoonnummer.

    * Verplicht in te vullen