Hulp schrijven speech

Hier vind je informatie over een dienst die ik bied: hulp bij het schrijven van een speech.

Stel: je wilt jouw beste vriend, moeder, broer of getuige vragen om te speechen tijdens jouw bruiloft. Dit geeft jouw trouwdag een hele mooie en persoonlijke touch. Het kan zo zijn dat jouw gekozen speecher een geboren spreker is en zijn* hand niet omdraait voor het schrijven van een toespraak. Maar wellicht zit hij wel vol herinneringen en anekdotes, maar weet hij dit niet om te zetten naar een goed lopend verhaal. Of misschien vindt hij het spannend om te spreken voor publiek?

Geen nood! Ik kan hem hulp bieden met het schrijven van een persoonlijke speech.
Samen met hem zorg ik voor een lopend verhaal met een heldere opbouw en structuur. Daarnaast kan ik hem coachen bij het geven van de speech, zodat hij deze soepel en zelfverzekerd kan houden op jouw dag.

Ik heb een blog geschreven over het schrijven van je gelofte, wellicht vind je daar ook bruikbare tips!

* waar ‘hij’/’zijn’/’hem’ staat kan uiteraard ook ‘zij’/’haar’ worden gelezen.

hulp schrijven speech trouwceremonie

Vul onderstaande contactformulier in om met mij in contact te komen. Als je je gegevens invult dan neem ik contact met je op.

    Vul hier je naam in

    Ik gebruik je e-mailadres om contact met je op te nemen, ik zal je mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.

    Mochten we niet per mail in contact komen, dan gebruik ik je telefoonnummer.

    * Verplicht in te vullen