Trouwbeleving

Het nieuwe jaar is aangebroken en met Valentijnsdag voor de deur is het tijd voor een liefdes event.  Aanstaande 7 maart vindt de trouwbeurs van Trouwbeleving plaats in Fletcher Hotel De Mallejan. Een beurs die volop inspiratie biedt voor jouw bruiloft en helemaal in het teken staat van alles wat je zou kunnen regelen voor jullie grote dag. Denk aan onder andere: bruidsjurken en trouwpakken, bruidstaarten, bedankjes, foodtrucks, trouwfotografen en natuurlijk: een trouwambtenaar. De ceremonie is op jouw bruiloft toch wel één van de hoogtepunten en dan wil je niks aan het toeval overlaten (lees; een ambtenaar door de gemeente toegewezen krijgen). Kies daarom voor Saskia trouwt als zelfstandig trouwambtenaar.

Tijdens de trouwbeurs van Trouwbeleving zal ik twee trouwceremonies voltrekken. Zo krijg je als toekomstig bruidspaar een helder beeld van wat mijn werkwijze is. Wil jij mij als trouwambtenaar in actie zien en kennismaken? Dan zie ik je graag op 7 maart! Graag tot dan.

trouwbeleving trouwbeurs Saskia trouwt

De toegang is geheel gratis maar wanneer je je aanmeldt dan ontvang je een leuke goodiebag.

Aanzoek tijdens IJsbeeldenfestival

Ben jij van plan om met jouw geliefde binnenkort in het huwelijksbootje te treden, maar ben je nog opzoek naar de ideale plek voor het aanzoek? Dan is het IJsbeeldenfestival met de actie: TROUW in de KOU wellicht perfect voor jou!

Van 14 december 2019 tot 1 maart 2020 vangt het jaarlijkse IJsbeeldenfestival aan in (hoe toepasselijk) de: IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit festival zullen de beste ijskunstenaars de prachtigste sculpturen van ijs maken. Het Nederlands IJsbeelden Festival is een leuk uitje voor iedereen die houdt van het bekijken van mooie ijssculpturen in een prachtig decor.

Aanzoek trouwen hartje sneeuw ijs Ijsbeeldenfestival Saskia trouwt trouwambtenaar

Namens de organisatie van het IJsbeeldenfestival is het aan mij de eer om als  trouwambtenaar de gelukkige huwelijksaanzoeker uit te kiezen. Dit lijkt me een feest om te doen! Dus wil jij een aanzoek doen op het IJsbeeldenfestival in Zwolle dan is dit de uitgelezen kans.

Vorig jaar waren er vele aanmeldingen en het meest spraakmakende liefdesverhaal is toen uitgekozen. Arnold Spijk ging toen op zijn knie voor zijn liefste: Irene Polane en stelde haar de vraag der vragen. Irene zei met volle overtuiging: Ja!

Aanzoek trouwen will you marry me Ijsbeeldenfestival trouw in de kou

Wil jij jouw geliefde ten huwelijk vragen tijdens het IJsbeeldenfestival, stuur dan een e-mail naar info@ijsbeelden.nl onder vermelding van TROUW IN DE KOU met daarbij de reden waarom juist jij je aanzoek wil doen in de kou. En wellicht kies ik jou uit!

Zit jij eraan te denken om te trouwen, maar ben je (of is jouw partner) nog niet overtuigd? Lees mijn blog over: elf redenen om te trouwen.

Een gastenboek voor jouw bruiloft van Team-Artwork door Dennie Boxem

Sinds kort werk ik met Dennie Boxem van Team-Artwork samen om jouw bruiloft nog unieker en persoonlijker te maken. Lees onderstaande blog over het werk van Dennie voor het ultieme gastenboek voor jouw trouwdag.

Vinden jullie een gastenboek ook saai? Hier hebben we dé oplossing; maak samen een Team-Artwork! Dennie Boxem, kunstenaar, zanger, entertainer en nog veel meer, maakt samen met alle bezoekers van júllie bruiloft een prachtig kunstwerk! Al jullie gasten worden gezamenlijk vereeuwigd en verbonden op canvas; de perfecte herinnering aan de perfecte dag!

Team-Artworks gastenboek bruiloft trouwambtenaar Saskia trouwt
‘De Zwolse Meesters’ , 2018, Team-Artwork

Een Team-Artwork is een professioneel kunstwerk met bijdrage van al jullie gasten. Of jullie groep nu uit dertig of duizend personen bestaat; elke deelnemer laat een stukje van zichzelf achter op het canvas. Zo vereeuwigt iedereen zichzelf, en vereeuwigen al jullie gasten zich samen; in een kunstwerk voor jullie!

Boxem voltooide tientallen Team-Artworks, waaraan meer dan tweeduizend personen deelnamen. Hij doet de voorbereiding, begeleiding en voltooiing van het kunstwerk zodanig dat de kwaliteit aan de artistieke eisen van een professioneel kunstenaar voldoet.

Samen met jullie, het bruidspaar, bedenkt hij een concept op maat; zo voldoet jullie kunstwerk, met bijdrage van al jullie gasten, aan al jullie wensen!

Voor meer informatie over Art-Work zie de website van Boxem. Je kan hem ook direct per mail benaderen: info@dennieboxem.nl.

Team-Artworks gastenboek bruiloft trouwambtenaar Saskia trouwt
‘From vitruvian man to bullit can’, 2018,
Team-Artworks